Victor de Verkenner

Op OBS De Tweesprong hebben we een aparte peutergroep.
Dat doen we samen met Kober Kinderopvang. De school neemt de kosten hiervoor op zich! Die groep is voor peuters, vanaf 3,5 jaar, die bij onze school zijn ingeschreven. 

Deze kinderen zitten op vrijdagochtend samen in het lokaal van de peutergroep. Zij zijn dan het groepje: Victor de Verkenner. Zij verkennen en ontdekken de basisschool waar ze straks heen gaan. Victor de Verkenner is een leergierig en speels aapje dat de kinderen meeneemt in de nieuwe wereld van de basisschool. 

De peuters van Victor de Verkenner maken spelenderwijs kennis met de leerkrachten en klasgenootjes van de school. Ze werken onder andere met dezelfde programma's als de kleutergroepen. Ze mogen lekker spelen in de speelzaal of op het speelplein. Ze gaan óók op bezoek in de groepen 1/2 en werken dan samen met de kleuters in de klas. Dit alles onder begeleiding van een pedagogisch medewerker van Kober Kinderopvang. 

Als je je kind inschrijft op onze school en uw peuter is drieënhalf jaar, dan kan hij/zij  dus gratis aansluiten bij de groep van Victor de Verkenner.

Superleuk, jij komt toch ook?
 

Verdere informatie:

  • Tijd: tussen 08.30 en 12.00 uur op vrijdagochtend
  • De kinderen krijgen fruit en iets te drinken van school.
  • Zorg dat er gymschoenen in de tas zitten, zodat we in de speelzaal kunnen spelen.
  • Voor meer informatie vraag naar meneer Gré, directeur van OBS De Tweesprong.
Cookie instellingen