Thuisblijven bij verkoudheid!

06-02-2021

In het bericht wat u vrijdag jl ontving over de opening van de school, stond o.a. een dringend advies om kinderen bij verkoudheidsklachten thuis te houden.
Het RIVM heeft nu echter strengere regels bepaald hiervoor!

Leerlingen moeten met alle klachten passend bij COVID-19 thuisblijven en getest worden, dus ook bij verkoudheidsklachten (zoals loopneus, neusverkoudheid, niezen en keelpijn). Dit hoeft niet als ze af en toe hoesten of bekende chronische luchtwegklachten, astma of hooikoorts hebben zonder koorts en benauwdheid.

We rekenen er op dat u uw verantwoordelijkheid neemt. Houdt dus uw kind(-eren) thuis bij de klachten zoals hier genoemd. Mocht uw kind toch op school komen, of op school deze klachten krijgen, dan zullen we u vragen om uw kind op te komen halen.

Hieronder vindt u de link naar de website van het RIVM voor meer informatie.
Richtlijn verkoudheid RIVM

Met vriendelijke groeten,