Kunstweken

12-02-2020

Zoals u weet doet onze school mee aan de Kunstweken. In de eerste fase van het project hebben de kinderen geleerd over het leven en het werk van de kunstenaar. Daarna maakten ze zelf een prachtig kunstwerk. U heeft die tijdens de tentoonstelling kunnen bewonderen. Een grote poster met alle kunstwerken erop hangt nu in de aula!
Om de kinderen met hun kunstzinnige prestatie in het zonnetje te zetten, kunt u inloggen op het persoonlijk digitaal museum. Alle kinderen krijgen morgen (donderdag 13 feb.) een persoonlijke code mee naar huis. Hiermee kunt u inloggen op de website van Kunstweken. Als het online museum thuis geopend is, dan komt het kunstwerk van uw kind ook in de schoolgalerie te staan.
In de museumwinkel kunt u ook allerlei spulletjes bestellen met daarop een afbeelding van het kunstwerk.

De Kunstweken duren nog tot 09-03-2020, daarna sluit het online museum.
Wacht dus niet te lang!

Team OBS De Tweesprong