Gratis Breakdance-lessen

13-09-2018
Vanmiddag hebben de leerlingen een Breakdance-demonstratie en workshop gekregen. Kinderen uit groep 5 t/m 8 kunnen zich inschrijven voor een gratis cursus van 10 lessen op school, na schooltijd. Het project heet The Floor is yours. Kinderen krijgen vandaag een flyer mee (zie ook bijlage), waarop staat hoe ze zich kunnen aanmelden.

The Floor is Yours is een landelijk project dat kinderen laat kennismaken met breakdance. Het wordt georganiseerd door Jeugdfonds Sport & Cultuur, MAD Skills en de Nederlandse Breakdance League. The Floor is Yours wordt in Breda uitgevoerd door Jeugdfonds Cultuur Breda, Nieuwe Veste en diverse dansscholen in de stad.

De cursus wordt gegeven door professionele breakdancers van Bredase dansscholen.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt gekeken op welk tijdstip de lessen gegeven gaan worden. De lessen starten in de week van 24 september a.s. en lopen door tot de week van 3 december.
Aanmelden kan via onderstaande link: