Welkom op de website van OBS De Tweesprong

Welkom op de website van onze school! Een levendige site, boordevol informatie over onze school, belangrijk nieuws, foto's en werk uit de klassen. We hopen dat de site iets laat zien van het enthousiasme waarmee op onze school gewerkt wordt.

Onze school ligt op de grens van de wijken Heusdenhout en Brabantpark. Samen met de ouders streeft het team naar een school waar kinderen zich thuis voelen. Alles draait er immers om de kinderen. Zij helpen mee aan de fijne sfeer op onze school en kunnen zo op "natuurlijke wijze" hun mogelijkheden optimaal ontwikkelen. Elk kind krijgt de zorg die hij of zij nodig heeft.

Voor ons zijn de volgende 5 waarden van groot belang:
Respect, structuur, zelfstandigheid, veiligheid en humor.
Klik
hier om de bekijken wat we hier onder verstaan.

Voor inlichtingen of inschrijvingen kunt u contact opnemen met de directeur van de school, Dhr. G. van Pelt

We gaan tijdelijk verhuizen

Ons huidige gebouw wordt gerenoveerd en er wordt een deel aangebouwd. Daarom verhuizen wij tijdelijk naar een andere locatie: Kameelstraat 2, 4817 BS Breda.
Na de herfstvakantie starten we daar en zullen daar de rest van het schooljaar zitten.

Aanmelden digitale ouderkrant
Klik hier om u in te schrijven om de ouderkrant digitaal te ontvangen.